Top 5 Mattress Topper

Mattress-Toppers

Toppper tilam diperbuat daripada pelbagai bahan seperti lateks, busa memori dan bulu. Ia juga datang dalam pelbagai ketebalan dan ketumpatan. Selain daripada memberikan keselesaan tambahan untuk tidur anda, ia juga berfungsi sebahagiannya untuk melindungi tilam anda. Jika anda perlukan satu, kami cadangkan anda 5 topper tilam yang terbaik.

1. Getha Naturally Super Soft Latex Topper

Diperbuat daripada 100% lateks asli premium, Getha Naturally Super Soft Latex Topper mungkin merupakan hiasan tilam paling mewah yang boleh anda temui di Malaysia. Topper tahan lama ini boleh meningkatkan kesejahteraan anda kerana ia tahan terhadap alergen seperti hama habuk. 

Permukaan yang sejuk dan lubang jarum boleh menjamin anda tidur malam yang lebih nyenyak dengan menyediakan aliran udara yang lebih baik, manakala bahan lateks semulajadi yang lembut akan meningkatkan penjajaran tulang belakang anda supaya anda boleh berehat malam anda dan merehatkan sendi tekanan tersebut.

2. Therapedic Cloud Mattress Topper

Therapedic Cloud Mattress Topper dibuat dengan 100% bahan lateks semulajadi. Oleh itu, ia dengan sempurna menyesuaikan diri dengan kelengkungan semula jadi badan anda untuk memberi anda keselesaan. Selain itu, penutup tilam ini juga berongga supaya anda tidak perlu risau tentang pembentukan lembapan. 

Rekaan beribu-ribu sel udara yang saling bersambung yang membantu meningkatkan aliran udara. Memandangkan ia dibuat dengan susu getah asli, produk ini kalis hama. Satu lagi faktor yang bagus untuk dipertimbangkan semasa memilih alas tilam ini ialah keupayaannya untuk kembali kepada bentuk semula jadi walaupun selepas beberapa kali digunakan. 

Kini, anda tidak boleh mengharapkan apa-apa selain tidur yang lena untuk malam-malam yang akan datang.

3. SpinaRez Flexitop Aloe Vera Flexi Mattress Topper

Alas tilam SpinaRez Flexitop ini menyerap lembapan dan kering serta-merta yang membantu mengawal suhu badan anda, hasil dari bahan aloe vera yang sejuk.

Buih hipoalergenik dan bernafas menghalang habuk, hama dan alergen daripada membiak, sekali gus memberi anda rehat yang tenang pada waktu malam. Selain itu, buih berketumpatan tinggi 2 inci ini memberikan kelegaan tekanan.

Anda boleh membawa topper ini dengan mudah ke mana-mana kerana ia juga boleh dilipat. Lebih baik lagi, semua pusingan dan pusingan itu tidak akan menggantikan topper ini kerana ia 360° anti-gelincir.

4. Goodnite Mosfree Anti-Mosquito Comfy Mattress Topper

Dengan ketebalan 2 inci, penutup tilam Goodnite Mosfree ini diperbuat daripada fabrik rajutan anti nyamuk Mosfree® yang menghalau nyamuk daripada mengganggu kualiti tidur anda. Ia mempunyai isi yang hebat dan memberikan tilam anda dengan kehangatan dan keselesaan tambahan. Selain itu, jika anda mempunyai kulit sensitif, penutup tilam ini tidak akan mengganggu

5. Sherra Mattress Toppers Duck Down Feather

toppers-homepage

Sherra Mattress Toppers sesuai untuk sesiapa yang mengalami masalah sengal badan atau sakit pinggang.  Ini kerana kelembutan isian topper ini boleh membentuk tulang belakang semasa tidur maka membantu mengurangkan sakit tersebut. 

✅ MATTRESS TOPPERS adalah tambahan diatas tilam, ia memberikan extra keselesaan.

✅ Kandungan isian 100% DUCK DOWN FEATHER 🦢

✅ Material 100% Cotton 

✅ Baffle Box memastikan kedudukan isian lebih secured dan tahan lama.

✅ Menjadikan tilam lembut dan selesa.

Kongsikan artikel ini

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Artikel Berkaitan

×